Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

41χρονη «έκλεψε» τα ανήλικα αγόρια των κοριτσιών της και «πήγε» μαζί τους

41χρονη «έκλεψε» τα ανήλικα αγόρια των κοριτσιών της και «πήγε» μαζί τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καλιφόρνια, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης είναι μια μητέρα από την Καλιφόρνια, η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε τα δύο ανήλικα αγόρια που είχαν δεσμό με τις κόρες της, τα οποία… έκλεψε από τα κορίτσια.

Η Coral Lytle δήλωσε ένοχη στις 21 Μαΐου για κατηγορίες που αφορούσαν σε παράνομη σεξουαλική επαφή και σεξ με ανήλικο.

Ωστόσο, μια διαφωνία σχετικά με την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στη γυναίκα, προκάλεσε καθυστέρηση στην υπόθεση και μπορεί να διακινδυνεύσει τη συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει αρχικά οι δύο πλευρές.

Η 41χρονη Lytle είχε έρθει πολλές φορές σε σεξουαλική επαφή με τους δύο μαθητές στο Redwood High School, το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2017, σύμφωνα με τη New York Post.

Η μητέρα έδινε στα ανήλικα αγόρια αλκοόλ και τσιγάρα.

«Τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε αυτή την περίπτωση περιλαμβάνουν μεγάλη σκληρότητα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η κατηγορούμενη εκμεταλλεύτηκε τη θέση της για να κακοποιήσει τα δύο αγόρια τα οποία γνώρισε όταν ήταν σε (έφηβη) σχέση με τις κόρες της κατηγορούμενης», ανέφερε ο εισαγγελέας.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν όταν ένας από τους εφήβους κατήγγειλε την «ανάρμοστη σχέση» με τη γυναίκα.

Η Lytle εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα, όπου η αρχική συμφωνία κατέρρευσε καθώς οι δικαστές διαφώνησαν πάνω στην ποινή. Η υπόθεση θα συζητηθεί εκ νέου το επόμενο διάστημα.

Σχετικά άρθρα