Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέσσερις άνδρες απήγαγαν και βασάνισαν 33χρονο παριστάνοντας τους αστυνομικούς

Τέσσερις άνδρες απήγαγαν και βασάνισαν 33χρονο παριστάνοντας τους αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λίβερπουλ,

Μία σπείρα από τέσσερις άνδρες ηλικίας από 17 έως 41 ετών οδηγήθηκαν στη φυλακή για να εκτίσουν πολυετείς ποινές καθώς το δικαστήριο του Λίβερπουλ, τους έκρινε ένοχους για απαγωγή, παραποίηση Αρχής, και βασανισμό ενός 33χρονου άνδρα.

Οι τέσσερις άνδρες Ντέιβιντ Κέλι, Λίαμ Φίελντ, Τζον Χέιτερ και ένας 17χρονος, έφεραν ρούχα, διακριτικά και εξοπλισμό ανάλογο με αυτό που έχουν οι αστυνομικοί στη Βρετανία, «συνέλαβαν» τον 33χρονο και τον έβαλαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο τους μάρκας Audi A3.

Αφού τον οδήγησαν σε απομακρυσμένο σπίτι σε δασική περιοχή, του αποκάλυψαν τις πραγματικές τους ταυτότητες και άρχισαν τους βασανισμούς.

Ξεκίνησαν να τον χτυπούν με λοστούς και στη συνέχεια του επιτέθηκαν με μεγάλα μαχαίρια, του έριξαν πάνω του καυτό νερό και ολοκλήρωσαν τα βασανιστήρια με καυτό σίδερο ατμού προκαλώντας του σοβαρότατους τραυματισμούς σε όλο του το σώμα κατά την 18ωρη ομηρεία του, απαιτώντας από την οικογένεια του λύτρα ύψους 200.000 λιρών (230.000 ευρώ).

Το περιστατικό σύμφωνα με την αγγλική έκδοση της HuffPost UK, συνέβη στις 26 Ιουλίου 2017, με τον 33χρονο να δηλώνει στο δικαστήριο πως, θα ήταν προτιμότερο να τον είχαν σκοτώσει, καθώς πλέον αντιμετωπίζει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα.

Οι δράστες καταδικάστηκαν συνολικά σε ποινές 40 ετών, με την Αστυνομία να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη με την ποινή που τους επιβλήθηκε.

Σχετικά άρθρα