Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπρος: Τι κατέθεσε ο 15χρονος για το φόνο των γονιών του μπροστά στα μάτια του

Κύπρος: Τι κατέθεσε ο 15χρονος για το φόνο των γονιών του μπροστά στα μάτια του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κύπρος, Λευκωσία,

Συγκλονίζει η περιγραφή του διπλού φονικού στο Στρόβολο της Κύπρου από τον μοναδικό άνθρωπο που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο των γονιών του.

Η κατάθεση που έδωσε ο 15χρονος γιος του ζεύγους Χατζηγεωργίου παρουσιάστηκε από ένα εκ των ανακριτών της υπόθεσης, στο Κακουργιοδικείο.

Ο αστυφύλακας που πήγε στο σπίτι των θυμάτων στην κατάθεση του ανέφερε ότι στο ισόγειο του σπιτιού δεν υπήρχε κάποια αναστάτωση, αλλά όταν ανέβηκε στο πρώτο όροφο και άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου είδε παντού αίματα και άκουσε έναν θόρυβο που μάλλον προερχόταν από τη γυναίκα (Ντίνα Σεργίου).

Ο θόρυβος ήταν ο επιθανάτιος ρόγχος της άτυχης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο με μαχαίρι, δίπλα στο σύζυγο της.

Στην κατάθεση του 15χρονου που διαβάστηκε από τον αστυνομικό που την έλαβε, ανέφερε ότι κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο του και άκουσε το κλάμα της μητέρας του, χωρίς να είναι σίγουρος, αν επρόκειτο για πραγματικότητα ή για εφιάλτη.

Λίγο αργότερα μπήκε στο δωμάτιο του ο δράστης ο οποίος κρατούσε το ματωμένο μαχαίρι στο χέρι του, φορούσε γάντια και κασκόλ στο πρόσωπο.

Είπε του 15χρονου ότι σκότωσε τους γονείς του και τον ρωτούσε που υπήρχαν κρυμμένα χρήματα.

Ο δράστης κατέβασε τον 15χρονο στο ισόγειο και του ζήτησε να ανοίξει τη πόρτα από την οποία μπήκε και ο δεύτερος δράστης.

Ο ένας δράστης του είπε πως δεν πρόκειται να τον σκοτώσει όπως σκότωσε τους γονείς του, γιατί έχει και αυτός έναν γιο και τον οδήγησε στην αποθήκη του υπογείου.

Ο 15χρονος λίγη ώρα μετά αφού διαπίστωσε ότι οι δράστες έφυγαν άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Μπόρεσε να ανοίξει τη πόρτα της αποθήκης και πήγε στο υπνοδωμάτιο των γονιών του, τους οποίους αντίκρισε νεκρούς.

Πανικόβλητος έτρεξε στο απέναντι σπίτι και ανέφερε στη γειτόνισσα τις είχε συμβεί.

Κλήθηκε η Αστυνομία και σε λίγα λεπτά κατέφθασαν οι πρώτοι αστυνομικοί που βρήκαν τον 15χρονο σε άσχημη κατάσταση να φοράει ξένα ρούχα, αφού είχε βγει από το σπίτι με τα εσώρουχα.

Δεν μπόρεσε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά των ανδρών που είχαν μπει στο σπίτι, αλλά περιέγραψε τις κινήσεις τους, εκφράζοντας έκπληξη για το πως είχαν εισέλθει στην οικία, στην οποία είχε μπει συναγερμός λόγω παλαιότερων διαρρήξεων. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Σχετικά άρθρα