Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επειδή την εγκατέλειψε έγδαρε από το δέρμα της το τατουάζ με το όνομα του και του το… ταχυδρόμησε!

Επειδή την εγκατέλειψε έγδαρε από το δέρμα της το τατουάζ με το όνομα του και του το… ταχυδρόμησε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Τατουάζ,

Για τον έρωτά του εκείνη χτύπησε το όνομά του τατουάζ στο χέρι της. Όταν όμως την εγκατέλειψε, αποφάσισε να τον εκδικηθεί με τον πιο άγριο τρόπο.

Η 26χρονη Τορζ Ρέινολντς (φωτο) από τη Βρετανία ζούσε (ή τουλάχιστον έτσι εκείνη νόμιζε) τον τέλειο έρωτα με τον Στιούαρτ Τσόπερ επί δύο ολόκληρα χρόνια.

4

Ήταν μάλιστα τόσο σίγουρη ότι οι δυο τους θα ήταν για πάντα μαζί, ώστε χτύπησε το όνομα του τατουάζ στο χέρι της, για την ακρίβεια έγραψε «Chopper’s bitch», δηλαδή “σκύλα του Τσόπερ”, που σε ελεύθερη απόδοση στη γλώσσα μας θα μπορούσε να λέει “ανήκει στον Τσόπερ” ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο κτητικό.

MY BLOODY VALENTINE: WOMAN CUTS OFF TATTOO OF CHEATING EX’S NAME – AND POSTS IT TO HIM

Κάποια στιγμή ο Τσόπερ, που έπρεπε να είχε αρχίσει να τα βλέπει όλα με την Τορζ (η οποία όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν είναι και καμία νορμάλ), της ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μεταναστεύσει στην Αλάσκα (εδώ δίπλα σαν να λέμε) γιατί είχε βρει τη δουλειά των ονείρων του. Ούτε τα κλάματα, ούτε οι οδυρμοί της Τορζ μπόρεσαν να τον μεταπείσουν.

Έτσι, εκείνη έκανε την καρδιά της πέτρα και, αφού θα έλειπε μόνο για μερικούς μήνες, αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει στο αεροδρόμιο, όπου βεβαίως επαναλήφθηκαν τα γνωστά δράματα… Και κάπως έτσι ο Τσόπερ μπήκε στο αεροπλάνο.

Ωστόσο, λίγες εβδομάδες αργότερα, η Τορζ ανακάλυψε ότι ο Τσόπερ δεν ήταν στην Αλάσκα, όπως της είχε πει, αλλά στο Λονδίνο με τη νέα του αγαπημένη.

Ποιος είδε την Τορζ, το φρικιό, και δεν τη φοβήθηκε. Η 26χρονη άρχισε να παρανοεί, καθόλου παράξενο βεβαίως -δείτε τις φωτογραφίες της ξαναλέμε- και αποφάσισε να τον τιμωρήσει με μια πράξη φρίκης!

Πήγε και έγδαρε με ένα κοπίδι το κομμάτι του δέρματός της, όπου είχε χτυπήσει το τατουάζ και του το έστειλε ταχυδρομικώς μέσα σε ένα βαζάκι!

3

Και κάπως έτσι το θέμα έγινε είδηση στα ταμπλόιντ της Βρετανίας… Με τον Τσόπερ (ο νεαρός με το μπλε φούτερ που μοιάζει… φυσιολογικός), ακόμα να σκέφτεται, πώς τη γλίτωσε… Τη γλίτωσε; Το μέλλον θα δείξει…

Σχετικά άρθρα