Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πράκτορες της Σαουδικής Αραβίας είχαν χακάρει το κινητό του Τζεφ Μπέζος

Πράκτορες της Σαουδικής Αραβίας είχαν χακάρει το κινητό του Τζεφ Μπέζος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Σαουδική Αραβία, Τζεφ Μπέζος, Χάκερς,

Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο του Τζεφ Μπέζος και υπέκλεψε ιδιωτικές πληροφορίες κατήγγειλε ο επικεφαλής ασφαλείας του διευθύνοντος συμβούλου της Amazon.

Ο Γκάβιν ντε Μπέκερ, ένας επί μακρόν σύμβουλος ασφαλείας, δήλωσε ότι ολοκλήρωσε την έρευνά του για το σκάνδαλο που ξέσπασε τον Ιανουάριο, σχετικά με την διαρροή sms μεταξύ του Μπέζος και της Λορίν Σάντσες, μιας πρώην τηλεπαρουσιάστριας, που σύμφωνα με την ταμπλόιντ «National Enquirer» ήταν ερωμένη του.

Λίγο πριν από τη δημοσίευσή τους, ο Μπέζος είχε γίνει πρωτοσέλιδο καθώς ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο.

Τον περασμένο μήνα ο Μπέζος κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας ότι επιχείρησε να τον εκβιάσει με την απειλή ότι θα δημοσιεύσει «προσωπικές του φωτογραφίες» που φέρεται ότι είχε στείλει στην Σάντσες αν εκείνος δεν δήλωνε δημοσίως ότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν είχε πολιτικά κίνητρα.

Σε ένα άρθρο για την ιστοσελίδα The Daily Beast, ο ντε Μπέκερ υποστηρίζει ότι η μητρική εταιρεία του National Enquirer, η American Media Inc., του είχε ζητήσει να διαψεύσει ότι είχε βρει στοιχεία για «ηλεκτρονική υποκλοπή στη διαδικασία του ρεπορτάζ της εφημερίδας».

Σχετικά άρθρα