Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούρδος ελεύθερος σκοπευτής στέλνει μισθοφόρο των Τούρκων στον… παράδεισο (βίντεο)

Κούρδος ελεύθερος σκοπευτής στέλνει μισθοφόρο των Τούρκων στον… παράδεισο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελεύθεροι Σκοπευτές, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Εφρίν, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Κούρδος ελεύθερος σκοπευτής, έβαλε στο στόχαστρο έναν τζιχαντιστή μισθοφόρο των Τούρκων και ευθύβολα τον έστειλε στον Παράδεισο να συναντήσει τις παρθένες.

Οι κουρδικές «Δυνάμεις Απελευθέρωσης της Εφρίν», παρακλάδι των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), που διεξάγουν ανταρτοπόλεμο στον τουρκοκρατούμενο κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, ανάρτησαν βίντεο με τον φόνο του μισθοφόρου του τουρκικού στρατού από Κούρδο ελεύθερο σκοπευτή.

Ανταρτοπόλεμος

Οι Κούρδοι έχουν εξαπολύσει πόλεμο φθοράς στα κατοχικά στρατεύματα με ελεύθερους σκοπευτές και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Οι Τούρκοι δεν εκτίθενται σε σκοπιές και φυλάκια, τοποθετούν εκεί τους μισθοφόρους τους από τον ισλαμιστικό Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), οπότε αναμενόμενο οι τζιχαντιστές να είναι ευκολότεροι στόχοι.

«Μονάδες μας πραγματοποίησαν μια επιχείριση ενάντια σε ένα τρομοκράτη που αποκαλούνταν Μοχάμαντ Χαμαντέν, επικεφαλής μιας στρατονομίας που δημιούργησε ο τουρκικός κατοχικός στρατός στην κατεχόμενη Εφρίν και στον οδηγό του, Μιχάμαντ Τουρκί», αναφέρεται σε κουρδική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ίδια, το χτύπημα έγινε στις 24 Μαρτίου. Ο οδηγός σκοτώθηκε και ο κυρίως στόχος, ο Χαμαντέν, τραυματίστηκε σοβαρά.

Ωστόσο, στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι ο φόνος ενός άλλου τζιχαντιστή στις 26 Μαρτίου, που φύλαγε σκοπιά σε φυλάκιο κοντά στην παραμεθόριο πόλη Αζάζ.

Από τις αρχές του έτους οι Κούρδοι έχουν πληθύνει τις επιθέσεις τους, καταφέροντας σοβαρές απώλειες στους Τούρκους και στους μισθοφόρους τους.

Δείτε το βίντεο με το χτύπημα:

Σχετικά άρθρα