Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε απόγνωση ο Ερντογάν: Κάνει έκκληση στους ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες

Σε απόγνωση ο Ερντογάν: Κάνει έκκληση στους ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγκυρα, Εκλογές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Έκκληση στους ψηφοφόρους του κόμματός του να πάνε στις κάλπες απευθύνει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εν μέσω δημοσκοπήσεων που δείχνουν το AKP να «κινδυνεύει» από τη χαμηλή συμμετοχή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου.

«Καλώ όλους τους πολίτες μου την Κυριακή να πάνε στις κάλπες», ανέφερε ο Ερντογάν, λέγοντας μάλιστα πως «όποιος δεν πάει στην κάλπη σημαίνει ότι μας έχει διαγράψει από το δεφτέρι του».

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο «όποιος δεν πάει στην κάλπη θα έχει αφήσει τη δική του πολιτική βούληση στο έλεος κάποιου άλλου, κάθε ψήφος που δεν ρίχνεται στην κάλπη είναι βούτυρο στο ψωμί εκείνων που κάνουν σχέδια εναντίον αυτού του λαού».

Παράλληλα, ανέφερε πως το να μην πάει κανείς στην κάλπη είναι σαν να τιμωρεί τη χώρα και το λαό της, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συμμετοχή.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος, Μεχμέτ Οζχάσεκι, στην Άγκυρα για τον οποίο οι δημοσκοπήσεις λένε ότι δεν εκλέγεται, άφησε αιχμές για τις δημοσκοπικές εταιρείες.

«Δώστε 200 χιλιάδες λίρες και θα σας βγάλουν όποιο αποτέλεσμα θέλετε», τόνισε.

Σημειώνεται πως η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας SONAR, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα, δείχνει ότι οι δήμοι της Άγκυρας, των Αδάνων και της Αττάλειας περνούν από τα χέρια του ΑΚΡ στα χέρια της αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα