Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκάρει η ομολογία της ανήλικης που αποκεφάλισε τη φίλη της

Σοκάρει η ομολογία της ανήλικης που αποκεφάλισε τη φίλη της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ιαπωνία,

“Ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι” ομολόγησε με ασύλληπτο κυνισμό η 16χρονη γιαπωνέζα που στραγγάλισε και στη συνέχεια αποκεφάλισε και έκοψε το χέρι μίας 15χρονης φίλης της το περασμένο Σάββατο στην πόλη Σασέμπο της Ιαπωνίας.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, η έφηβη δολοφόνος προέβη σε αυτή την απίστευτη ομολογία χωρίς να εκφράσει την παραμικρή τύψη.

Η ανήλικη, η ταυτότητα της οποίας δεν έγινε γνωστή, σκότωσε με μεγάλη αγριότητα το βράδυ του Σαββάτου τη συμμαθήτριά της Αϊβα Ματσούο. Ύστερα έκοψε το χέρι και το κεφάλι του θύματος. Η κοιλιά του θύματος είχε επίσης ανοιχτεί πολύ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο γιαπωνέζικος Τύπος.

Η συλληφθείσα αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι είχε προμελετήσει το άγριο έγκλημα, έχοντας προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εργαλεία.

Η αστυνομία ερευνά επίσης τέσσερα μηνύματα που αναρτήθηκαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες ενός ματωμένου χεριού. Οι εικόνες αυτές, που παραπέμπουν στην τέλεση του εγκλήματος, αναρτήθηκαν περίπου δύο ώρες μετά την υπολογιζόμενη ώρα του εγκλήματος.

Σχετικά άρθρα