Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές του Ερντογάν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης (βίντεο)

Τζιχαντιστές του Ερντογάν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για SADAT - Εταιρεία Μισθοφόρων Ισλαμιστών Τουρκία, Ισλαμιστές, Κωνσταντινούπολη, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Η Τουρκία του Ερντογάν μετατρέπεται με ταχείς ρυθμούς σε ένα θεοκρατικό σουνιτικό ισλαμικό καθεστώς.

Στην επιβολή του συμβάλλουν παραστρατιωτικές παρακρατικές ομάδες.

Το βράδυ της Κυριακής βγήκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για μια ακόμη φορά τα «τάγματα εφόδου» του ισλαμικού καθεστώτος.

Μετά την εμπρηστική ομιλία του Τούρκου προέδρου, στην οποία κατηγόρησε γυναίκες που διαδήλωσαν την Παρασκευή -Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- για ασέβεια στο Ισλάμ, οι τζιχαντιστές τραμπούκοι βγήκαν στους δρόμους για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Όπως αναφέρεται σε λεζάντα βίντεο, που αναρτήθηκε στο Twitter, οι ισλαμιστές «βλάκες» του Ερντογάν βγήκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Φώναζαν συνθήματα κατά του HDP (φιλοκουρδικό κόμμα) και κατηγορούσαν τους οπαδούς των HDP και CHP (κεμαλικοί κεντροαριστεροί) για ασέβεια στο Ισλάμ. Ήταν ντυμένοι ως σαλαφιστές.

Σαλαφιστές αποκαλούνται οι φανατικοί «ορθόδοξοι» σουνίτες.

Οι τζιχαντιστές είναι μια εξτρεμιστική έκφρασή τους.

Δείτε το βίντεο:

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να κρατηθεί στην εξουσία, είναι γνωστό ότι έχει μοιράσει χιλιάδες όπλα στους οπαδούς του.

Λέγεται ότι περισσότερα από 300.000 όπλα, πολλά εξ αυτών πολεμικά τυφέκια, κατέχονται από οπαδούς του Ερντογάν και μέλη του κόμματός του.

Παραστρατιωτικές μονάδες

Το TRIBUNE έχει γράψει εδώ και τρία χρόνια -και από τότε πολλές φορές- ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει προχωρήσει στη σύσταση παραστρατιωτικών ένοπλων ομάδων στην Τουρκία.

Αυτοί αποτελούν τον προσωπικό του στρατό.

Είναι έτοιμοι να τον υπερασπιστούν σε περίπτωση που εκδηλωθεί κάποια νέα απόπειρα ανατροπής του.

Η εταιρεία μισθοφόρων SADAT

Πίσω από τη δημιουργία μιας παραστρατιωτικής «προεδρικής φρουράς» βρίσκεται η τουρκική εταιρεία μισθοφόρων SADAT, που αποκαλείται και «μυστικός στρατός» του Ερντογάν.

Στη SADAT εργάζονται πάμπολλοι απόστρατοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και λέγεται ότι η εταιρεία αυτή εκπαίδευσε τζιχαντιστές που πολέμησαν στη Λιβύη και σε άλλα μέτωπα.

Παραστρατιωτική δύναμη συνέστησε στην Τουρκία και ο συμπέθερος του Ερντογάν, πεθερός του γιου του Μπιλάλ, Ορχάν Ουζουνέρ (Orhan Uzuner), σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Cumhuriyet πριν δύο χρόνια.

Το όνομα αυτού του ιδιωτικού στρατού είναι Καρντές Καλ Τουρκίγιε (Kardeş Kal Türkiye) και σκοπός της οργάνωσης είναι να βγάλει τον λαό στους δρόμους σε σύντομο χρονικό διάστημα σε περίπτωση νέας απόπειρας πραξικοπήματος.

Διαβάστε στον ακόλουθο σύνδεσμο όλα τα άρθρα του TRIBUNE για τη SADAT – Εταιρεία Μισθοφόρων Ισλαμιστών Τουρκία

Σχετικά άρθρα