Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

34χρονος κατασπαράχτηκε από λιοντάρια που είχε στην αυλή του

34χρονος κατασπαράχτηκε από λιοντάρια που είχε στην αυλή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λιοντάρι, Τσεχία,

Ο 34χρονος Μικάλ Πράσεκ θεώρησε ότι ήταν καλή ιδέα να φτιάξει εκτροφείο λιονταριών σε αυτοσχέδια κατασκευή στην πίσω αυλή του στο χωριό Zdechov της Τσεχίας.

Για τον λόγο αυτό έφερε ένα αρσενικό λιοντάρι το 2016 και μία λέαινα πέρσι, τα οποία έβαλε σε χωριστά κλουβιά με σκοπό την αναπαραγωγή.

Αν και είχε δεχθεί επανειλημμένα συστάσεις από τους γείτονες αλλά και τις αρχές, ο Πράσεκ συνέχισε να κρατά τα λιοντάρια στην πίσω αυλή του, μέχρι που ήρθε η μέρα να βρεθεί νεκρός από την επίθεση των αιλουροειδών.

Παλιότερα, στον Πράσεκ είχε επιβληθεί πρόστιμο για παράνομη εκτροφή, αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να μεταφέρουν τα ζώα τόσο γιατί δεν υπήρχαν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις στη χώρα, όσο και γιατί δε βρέθηκαν σαφή σημάδια κακοποιήσής τους.

Ο 34χρονος μάλιστα είχε απαγορεύσει την είσοδο στην ιδιοκτησία του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί ξανά στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας ποδηλάτης «τράκαρε» με τη λέαινα, την οποία ο Prasek είχε βγάλει βόλτα με λουρί.

Τον Prasek βρήκε νεκρό ο πατέρας του, μέσα στο κλειδωμένο από μέσα κλουβί του λιονταριού, όταν τον έψαξε επειδή ανησυχούσε για την απουσία του.

Οι αρχές σκότωσαν και τα δύο λιοντάρια, προκειμένου, όπως υποστήριξαν να καταφέρουν να φτάσουν στο πτώμα.

Σχετικά άρθρα