Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Η Βόρεια Κορέα θα ακμάσει αν «ο φίλος μου» Κιμ Γιονγκ Ουν αφήσει τα πυρηνικά

Τραμπ: Η Βόρεια Κορέα θα ακμάσει αν «ο φίλος μου» Κιμ Γιονγκ Ουν αφήσει τα πυρηνικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιετνάμ, Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα,

Η Βόρεια Κορέα μπορεί να ακμάσει αν εγκαταλείψει τα προγράμματά της για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ώρες πριν από τη δεύτερη συνάντηση που θα έχει με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, στο Ανόι.

«Το Βιετνάμ ακμάζει όπως ελάχιστες άλλες χώρες στη γη. Η Βόρεια Κορέα θα κάνει το ίδιο, και πολύ γρήγορα, αν αποπυρηνικοποιηθεί» έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Οι δυνατότητες είναι τρομερές, μια μεγάλη ευκαιρία, όπως σχεδόν καμία άλλη στην ιστορία, για τον φίλο μου Κιμ Γιονγκ Ουν», πρόσθεσε.

Η δεύτερη Σύνοδος Κορυφής του προέδρου των ΗΠΑ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας αναμένεται να αρχίσει σήμερα Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει μια πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας το απόγευμα και θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο των δύο ηγετών και των συμβούλων τους. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν την Πέμπτη.

Σχετικά άρθρα