Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί η Ρωσίδα κόρη του Πεσκόφ βάζει… φωτιά στις ευρωεκλογές

Γιατί η Ρωσίδα κόρη του Πεσκόφ βάζει… φωτιά στις ευρωεκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωβουλευτές, Ευρωεκλογές 2019, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κρεμλίνο, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία,

Ανησυχία για τον ρόλο της Ρωσίας στις ευρωεκλογές εγείρει η αποκάλυψη ότι η κόρη του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ κάνει την άσκησή της σε Γάλλο ευρωβουλευτή.

Ο δεξιός ευρωβουλευτής Ομερίκ Σοπράντ δήλωσε ότι η κόρη του Πεσκόφ άρχισε να κάνει την άσκησή της σε εκείνον τον Νοέμβριο του 2018 και θα συνεχίσει έως τα τέλη Απριλίου.

Άλλοι ευρωβουλευτές ωστόσο προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους επιμένοντας ότι η Πέσκοβα δεν πρέπει να έχει πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων ούτε πρέπει να συμμετέχει σε συναντήσεις.

Εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου υποστηρίζει ότι η Πέσκοβα έχει πρόσβαση μόνο σε δημόσια έγγραφα.

Η Ελιζαβέτα (Λίζα) Πέσκοβα σπούδασε Νομική στο Παρίσι και έχει μεγάλη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούν περί τους 78.000 χρήστες.

Έχει ζήσει στη Γαλλία αρκετά χρόνια και κατά καιρούς δείχνει με ποικίλους τρόπους το ενδιαφέρον της για τις εκάστοτε πολιτικές εξελίξεις.

Έχει ζήσει στη Γαλλία για αρκετά χρόνια και δεν έχει αποφύγει την πολιτική. Επισκέφτηκε ένα ναυπηγείο πριν από δύο χρόνια στην Κριμαία, αφού η περιοχή προσαρτήθηκε από τη Ρωσία από την Ουκρανία το 2014.

Σχετικά άρθρα