Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κινδυνεύει με φυλακή γιατί αποπλάνησε μαθητή της στο σπίτι της (φωτο)

Κινδυνεύει με φυλακή γιατί αποπλάνησε μαθητή της στο σπίτι της (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καθηγητές, Μαθητές, Μιζούρι, Σεξουαλική Αποπλάνηση, Σχολεία,

Μια νεαρή καθηγήτρια από το Μιζούρι βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον τεσσάρων ετών, λόγω της ανάρμοστης σχέσης που φέρεται να διατηρούσε το τελευταίο διάστημα με μαθητή στο σχολείο όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 23χρονη Μπέιλι Τέρνερ συνελήφθη στις 13 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης καθηγήτριας με μαθητή.

Το γεγονός ότι δεν της ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου υποδηλώνει ότι ο εν λόγω μαθητής ήταν μαθητής της Γ’ Λυκείου (12th grade) και είχε ενδεχομένως συμπληρώσει τα 18.

Τόσο η δασκάλα όσο και ο μαθητής της φέρονται να παραδέχτηκαν οτι είχαν κάνει σεξ το περασμένο μήνα μέσα στο σπίτι της Τέρνερ, στο Σαρκόξι.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός, ούτε για το πώς ενημερώθηκαν οι Αρχές και προχώρησαν στη σύλληψη.

Η 23χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων και τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει ούτε να επικοινωνήσει με άτομο κάτω των 16 ετών το επόμενο διάστημα.

Η δίκη της έχει οριστεί για τις 6 Μαρτίου και το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται επισύρει ποινή τεσσάρων ετών.

Την περασμένη εβδομάδα, το συμβούλιο του Λυκείου όπου εργαζόταν η γυναίκα εισηγήθηκε να της αφαιρεθεί για πάντα η άδεια διδασκαλίας.

Σχετικά άρθρα