Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τη στιγμή που η φονική χιονοστιβάδα «θάβει» τους σκιέρ στην Ελβετία (βίντεο)

Δείτε τη στιγμή που η φονική χιονοστιβάδα «θάβει» τους σκιέρ στην Ελβετία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελβετία, Σκιέρ, Χιονοστιβάδα,

Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός από τη χιονοστιβάδα που έπληξε την Τρίτη τον διάσημο χειμερινό τουριστικό προορισμό Κραν Μοντανά στην Ελβετία.

Ο ένας από τους τέσσερις σκιέρ που καταπλακώθηκαν από το χιόνι υπέκυψε τελικά στα τραύματά του χθές Τετάρτη, ενώ νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της τοπικής Αστυνομίας, ήταν 34 ετών.

Η χιονοστιβάδα σημειώθηκε γύρω στις 14.00 το μεσημέρι (τοπική ώρα), την ώρα που η πίστα Κανταχάρ, που βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 2.600 μέτρων στον παγετώνα Πλεν-Μορτ, ήταν γεμάτη κόσμο.

Στο μεταξύ, τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα GoPro ενός σκιέρ, ο οποίος ήταν μάρτυρας του σκηνικού με την τεράστια χιονοστιβάδα των 840 μέτρων.

Στο ξεκίνημα του βίντεο, βλέπουμε τον σκιέρ να ετοιμάζεται να κατέβει την πλαγιά. Στη συνέχεια, και αφού έχει ξεκινήσει την κατάβαση, ακούμε ένα παράξενο βουητό.

Ο σκιέρ γυρίζει το κεφάλι και βλέπει την πελώρια χιονοστιβάδα να έρχεται κατά πάνω του με ταχύτητα, «θάβοντας» στο διάβα της μερικά άτομα.

Avalanche Crans-Montana

Une vidéo de l'avalanche qui fait froid dans le dos !Source : Tribune de Genève

Posted by Valais Actif on Tuesday, 19 February 2019

Σχετικά άρθρα