Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πύρινη κόλαση με νεκρούς σε ξενοδοχείο στην Ινδία – Πηδούσαν από τα παράθυρα (βίντεο)

Πύρινη κόλαση με νεκρούς σε ξενοδοχείο στην Ινδία – Πηδούσαν από τα παράθυρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ινδία ή Μπάρατ, Πυρκαγιά, Φωτιά,

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα Τρίτης από φωτιά που εκδηλώθηκε σε τμήμα κεντρικού ξενοδοχείου στο Νέο Δελχί στην Ινδία, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διοικητής του πυροσβεστικού σώματος της πρωτεύουσας της Ινδίας.

Σύμφωνα με τον ανώτατο αξιωματικό της πυροσβεστικής, Τζ. Σ. Μίσρα, στα θύματα της φωτιάς στο ξενοδοχείο Arpit Palace συγκαταλέγονται μια γυναίκα και ένα παιδί. Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από αρκετές ώρες.

Επικαλούμενη αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος στο Νέο Δελχί, η εφημερίδα Times of India, έγραψε στη διαδικτυακή της έκδοση ότι περίπου 35 φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο κατορθώθηκε να διασωθούν από τους πυροσβέστες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ινδικό Τύπο, η γυναίκα και το παιδί σκοτώθηκαν όταν έπεσαν στο κενό για να σωθούν από τις φλόγες.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα. Οι αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα, μελετούν το ενδεχόμενο να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα και εξετάζουν το αν υπήρξαν παραλείψεις ή επιδείχθηκε αμέλεια από μέλη του προσωπικού και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Οι πυρκαγιές που οφείλονται σε ατυχήματα είναι συνηθισμένες στην Ινδία, εξαιτίας του μάλλον αδύναμου κανονισμού για την πυρασφάλεια και της απουσίας ελέγχων.

Τον Δεκέμβριο, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι περίπου 100 τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε φωτιά σε δημόσιο νοσοκομείο στο Μουμπάι.

Σχετικά άρθρα