Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάγισσες έκαναν σύναξη και καταράστηκαν τους εχθρούς του Πούτιν

Μάγισσες έκαναν σύναξη και καταράστηκαν τους εχθρούς του Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Μάγισσα, Μαύρη Μαγεία, Ρωσία,

Οι εχθροί της Ρωσίας και του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν έναν επιπλέον λόγο να νιώθουν ανασφάλεια καθώς η «Αυτοκρατορία των δυνατότερων μαγισσών» στον κόσμο έκαναν μία τελετουργική μάζωξη για να μπορέσουν να στηρίξουν τον Ρώσο πρόεδρο με τον τρόπο τους.

Όπως ανέφερε το περιοδικό Newsweek η συγκέντρωση έγινε σε μία έπαυλη οι οποίες θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μιας και αποφάσισαν ότι ο Πούτιν χρειάζεται βοήθεια από όσους πιστεύουν σε εκείνον αλλά και ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται την καταστροφή του.

Φόρεσαν λοιπόν τους μαύρους μανδύες τους και ένωσαν τις «μαγικές» δυνάμεις τους ώστε να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στο Κρεμλίνο.

Η επικεφαλής της σύναξης των μαγισσών, Αλιόνα Πολύν, δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις στα ρωσικά ΜΜΕ λέγοντας ότι η τελετή κράτησε περίπου 20 λεπτά.

Οι μάγισσες φρόντισαν να ρίξουν και τις κατάρες τους και τα ξόρκια τους ώστε να αποτύχουν οι εχθροί του προέδρου.

Δεν έχουμε πληροφορίες για το περιεχόμενο ακριβώς των «ευχών» που απηύθυναν στους εχθρούς αλλά όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η επικεφαλής «όσοι του ασκούν κακόβουλη κριτική θα… σιωπήσουν».

«Αυτός που έρχεται σ’ εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!», ανέφερε η μάγισσα σε άλλο σημείο της τελετής.

Σχετικά άρθρα