Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κούρδοι συνέλαβαν ακόμα τρεις ξένους τζιχαντιστές – Ο ένας είναι Γερμανός

Οι Κούρδοι συνέλαβαν ακόμα τρεις ξένους τζιχαντιστές – Ο ένας είναι Γερμανός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αιχμάλωτοι Πολέμου, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές,

Οι Κούρδοι, δηλαδή οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), συνέλαβαν ακόμα μια ομάδα ξένων τζιχαντιστών στην ανατολική Συρία.

Οι τρεις αλλοδαποί τρομοκράτες αιχμαλωτίστηκαν καθώς τα δημοκρατικά στρατεύματα της Συρίας προωθούνται στον τελευταίο θύλακα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην ανατολική όχθη του Ευφράτη.

Οι τζιχαντιστές πιάστηκαν στην κωμόπολη Μουρασίντα.

Οι εθνικότητες των τριών συλληφθέντων είναι: ένας Γερμανός, ένας Σαουδάραβας και ένας Αιγύπτιος.

Από την ώρα που οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) εισήλθαν στη Μουρασίντα, πριν δέκα ημέρες, αιχμαλώτισαν τουλάχιστον εννέα τζιχαντιστές.

Τρεις είναι Ευρωπαίοι.

Ενώ το Ισλαμικό Κράτος καταρρέει στον τελευταίο του θύλακα στην ανατολική όχθη του Ευφράτη, στην επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία, οι Κούρδοι αναμένουν να αιχμαλωτίσουν πολλούς ξένους εθελοντές.

Στον θύλακα αυτό είχαν συσπειρωθεί οι πιο αποφασισμένοι «στρατιώτες» του Ισλαμικού Κράτους, πολλοί εκ των οποίων είχαν έρθει τα προηγούμενα χρόνια από το εξωτερικό, για να υπηρετήσουν το χαλιφάτο στη Συρία.

Σχετικά άρθρα