Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε άντρο ναρκωτικών στο Χιούστον – Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε άντρο ναρκωτικών στο Χιούστον – Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμπόριο Ναρκωτικών, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ναρκωτικά, Χιούστον,

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο ύποπτοι σκοτώθηκαν τη Δευτέρα σε ανταλλαγή πυρών στο Χιούστον στις ΗΠΑ, στη διάρκεια έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης του Χιούστον, Αρτ Ασεβέντο, οι δύο από τους αστυνομικούς υπέστησαν τραύματα στον λαιμό και υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις. Αμφότεροι βρίσκονται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 24 ώρες, πάντως είναι σε θέση να σταθούν στα πόδια τους, πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά όταν εισέβαλαν σε σπίτι στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης Χιούστον για να διεξάγουν έρευνα βάσει εισαγγελικού εντάλματος.

Μόλις έσπασαν την πόρτα, οι αστυνομικοί άρχισαν να δέχονται πυρά από έναν ή περισσότερους υπόπτους με ημιαυτόματα όπλα, γνωστοποίησε ο Ασεβέντο.

Μια ομάδα ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας (Special Weapons and Tactics, SWAT) που έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος έστειλε δύο ρομπότ για να ελέγξει το σπίτι.

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες των ρομπότ έδειξαν πως δύο ύποπτοι είχαν χτυπηθεί όταν οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά. Οι θάνατοί τους διαπιστώθηκαν επιτόπου. Ένας πέμπτος αστυνομικός τραυματίστηκε στο γόνατο.

Η έρευνα άρχισε όταν περίοικος κατήγγειλε σε αστυνομικούς πως πρόσωπα που ζούσαν στο συγκεκριμένο οίκημα διακινούσαν ηρωίνη, σημείωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Χιούστον.

Σχετικά άρθρα