Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε ελληνικά διπλωματικά αυτοκίνητα στο Μοναστήρι

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε ελληνικά διπλωματικά αυτοκίνητα στο Μοναστήρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Διπλωματικό Σώμα, Ελληνικό Προξενείο Μοναστηρίου, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,

Δύο οχήματα που ανήκουν στο Προξενείο της Ελλάδας στο Μοναστήρι (Μπίτολα) υπέστησαν ζημιές το βράδυ της Πέμπτης, όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας του Μοναστηριού, αυτοκίνητο τύπου Μερσεντές που ανήκει στο Προξενείο της Ελλάδας στο Μοναστήρι και το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού «Ελπίδας Καραμανδή» το χτύπησαν (πιθανόν με μεταλλικό βαρύ αντικείμενο) και έσπασαν το παρμπρίζ του.

Επίσης, στο άλλο όχημα τύπου Opel Grand Land, ιδιοκτησίας της συζύγου του προξένου που ήταν σταθμευμένο και αυτό επί της οδού «Ελπίδας Καραμανδή» κατέστρεψαν την οροφή του αυτοκινήτου χτυπώντας την με ένα «συμπαγές αντικείμενο», όπως περιγράφεται από την τοπική Αστυνομία που έκανε τον σχετικό έλεγχο.

Δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι της μανίας των δραστών επί των δύο ελληνικών οχημάτων, ωστόσο, είναι πιθανό να πρόκειται για Σκοπιανούς «αρχαιομακεδόνες» που αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σχετικά άρθρα