Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Zάεφ: Ευχαριστώ πολίτες και βουλευτές που ανέλαβαν την ευθύνη

Zάεφ: Ευχαριστώ πολίτες και βουλευτές που ανέλαβαν την ευθύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Γενς Στόλτενμπεργκ, Ζόραν Ζάεφ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σκόπια,

Τους πολίτες και τους βουλευτές της χώρας του που ανέλαβαν την ευθύνη για τις συνταγματικές αλλαγές, με τις οποίες, όπως λέει, άνοιξαν τις πόρτες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την χώρα του, ευχαριστεί ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ με μήνυμά του στο Twitter.

Παράλληλα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την συγχαρητήρια επικοινωνία που είχε μαζί του ο Γενς Στόλτενμπεργκ για αυτή την ιστορική επιτυχία και τις νέες προοπτικές που αυτή ανοίγει.

Στο μεταξύ, συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ για την έγκριση των τεσσάρων τροπολογιών του Συντάγματος και τον συνοδευτικό εφαρμοστικό νόμο του Συντάγματος στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών, απηύθυνε, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Συγχαίρω τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ για την τελική ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

»Το ΝΑΤΟ στηρίζει σθεναρά την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας, η οποία συμβάλλει σημαντικά σε μία σταθερή και ευημερούσα περιοχή», δήλωσε μέσω twitter o Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σχετικά άρθρα