Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνέλαβαν έναν 20χρονο ύποπτο για τη μεγάλη κυβερνοεπίθεση στη Γερμανία

Συνέλαβαν έναν 20χρονο ύποπτο για τη μεγάλη κυβερνοεπίθεση στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για AfD Εναλλακτική για τη Γερμανία, CDU Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση, Die Linke, SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Διαδίκτυο, Χάκερς,

Στη σύλληψη 20χρονου υπόπτου για τη μαζική κυβερνοεπίθεση με θύματα εκατοντάδες πολιτικούς αξιωματούχους και προσωπικότητες που προκάλεσε σοκ στην Γερμανία προχώρησε η γερμανική αστυνομία.

Η σύλληψη του νεαρού, στο σπίτι του στην περιοχή της Φρανκφούρτης, έγινε την Κυριακή, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι σήμερα Τρίτη.

Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο εκτιμούσαν από την αρχή ότι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαρροών προσωπικών δεδομένων στη Γερμανία είναι μεμονωμένο άτομο με κίνητρο τη δημοσιότητα.

Οι διαρροές αφορούν 410 πολιτικούς των συντηρητικών κομμάτων, 230 Σοσιαλδημοκράτες, 106 Πράσινους, 91 πολιτικούς του κόμματος Η Αριστερά και 28 Φιλελεύθερους, κανέναν όμως πολιτικό του λαϊκιστικού και ξενοφοβικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, θύμα της κυβερνοεπίθεσης ήταν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

Σχετικά άρθρα