Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή: Μαχητικό της Ουκρανίας έριξε το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών;

Ανατροπή: Μαχητικό της Ουκρανίας έριξε το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Malaysia Airlines, Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Ουκρανία, Ρωσία,

Ανατρέπει όλους τους ισχυρισμούς των τελευταίων ημερών για την κατάρριψη του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών πάνω από την ανατολική Ουκρανία η αποκάλυψη των Ρώσων ότι με βάση δορυφορικές φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους φαίνεται ότι ένα μαχητικό αεροσκάφος SU – 25 της Ουκρανίας πετούσε πολύ κοντά εκείνη την στιγμή.

“Έχουμε στην κατοχή μας όλα τα στοιχεία” δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής των των επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου της Αεροπορίας Αντρέι Κατοπόλοφ για να συμπληρώσει:

“θα πρέπει να δώσει μια εξήγηση το Κίεβο. Τι ήθελε ένα μαχητικό την ίδια ώρα στην ίδια περιοχή και σε ύψος που πετάνε τα επιβατηγά αεροπλάνα; Μάλιστα ήταν εξοπλισμένο με πυραύλους αέρος αέρος S – 60 που μπορούν να πλήξουν στόχους από 5 μέχρι 12 χιλιόμετρα μακρυά. Το Boeing ήταν μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά”.

Αν αποδειχθεί ο ισχυρισμός της Ρωσίας θα μιλάμε για άλλη μία μεγάλη ανατροπή αφού στην κατάρριψη του αεροσκάφους στηρίζει το Κίεβο την τελευταία του ελπίδα για πιο ενεργή υποστήριξη της Δύσης.

Αν αποδειχθεί ότι οι Ουκρανοί παίζουν τέτοια άσχημα παιχνίδια θα μιλάμε για ραγδαίες εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα