Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

FAZ: Θύματα χάκερ Γερμανοί πολιτικοί

FAZ: Θύματα χάκερ Γερμανοί πολιτικοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Frankfurter Allgemeine Zeitung, Γερμανία, Χάκερς,

Θύματα επίθεσης χάκερ έχουν πέσει Γερμανοί πολιτικοί και άλλα δημόσια πρόσωπα, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Οι χάκερ έχουν δημοσιεύσει μαζικά δεδομένα και έγγραφα από πολλούς Γερμανούς πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα στο διαδίκτυο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι ποιοι είναι πίσω από την ενέργεια αυτή.

Σύμφωνα με το γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RBB, δημοσιοποιήθηκαν από τους χάκερ στοιχεία επικοινωνίας, όπως αριθμοί κινητής τηλεφωνίας και διευθύνσεις πολιτικών.

Επίσης, δημοσιεύθηκαν πολλά προσωπικά δεδομένα, καθώς και εσωτερικά έγγραφα κομμάτων. Σύμφωνα με το RBB, δεν δημοσιεύθηκαν κρίσιμα έγγραφα, όπως προέκυψε απο μια πρώτη έρευνα.

Οι συνδέσεις με τα έγγραφα πιθανότατα διαδόθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα στο Twitter. Ο λογαριασμός στο Twitter, ο οποίος μοιράζεται δεδομένα από την 1η Δεκεμβρίου, περιγράφεται με όρους όπως «Security Researching» και «Satire & Irony» και έχει τώρα περισσότερους από 17.000 ακόλουθους.

Το τελευταίο tweet του λογαριασμού έγινε στις 28 Δεκεμβρίου και περιέχει ένα σύνδεσμο που οδηγεί σε ενα μη προσβάσιμο blog, γράφοντας: «Jürgen Resch (εθνικός διαχειριστής για περιβαλλοντικές ενισχύσεις)».

Σχετικά άρθρα