Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

9χρονος αποθεώνεται στο νοσοκομείο αφού θεραπεύτηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο (βίντεο)

9χρονος αποθεώνεται στο νοσοκομείο αφού θεραπεύτηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καρκίνος,

Μεγάλος νικητής της ζωής ένας 9χρονος Βρετανός. Το νεαρό αγόρι, κάνει τον «γύρο του θριάμβου» στους διαδρόμους του νοσκοκομείου αφού θεραπεύτηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο και το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Ο Λουκ Μπρόντμπεντ από το Γουόλσολ διαγνώστηκε με επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον περασμένο Απρίλιο και χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία επί οκτώ συνεχόμενους μήνες στο νοσοκομείο μέχρι να του ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ότι είχε νικήσει οριστικά την ασθένεια.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας παραμονής του στο νοσοκομείο, δεκάδες γιατροί, συγγενείς και νοσοκόμες του ιδρύματος στάθηκαν στις άκρες των διαδρόμων, καταχειροκροτώντας τον θριαμβευτή Λουκ, ο οποίος χτύπησε χαρμόσυνα ένα καμπανάκι, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της νέα του ζωής.

Το βίντεο τραβήχθηκε στις 18 Δεκεμβρίου, από μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ γιατροί και νοσηλευτές είχαν μόνο καλές κουβέντες να πουν για το θάρρος και την αποφασιστικότητα του μαχητή Λουκ, που δεν εγκατέλειψε ούτε στιγμή τον αγώνα για να νικήσει την επάρατο νόσο. Και τα κατάφερε.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα