Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνέλαβαν άνδρα που ζωγράφισε αγκυλωτό σταυρό πάνω στο αστέρι του Τραμπ

Συνέλαβαν άνδρα που ζωγράφισε αγκυλωτό σταυρό πάνω στο αστέρι του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγκυλωτός Σταυρός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Χόλιγουντ,

Ένας άνδρας συνελήφθη γιατί ζωγράφισε αγκυλωτό σταυρό πάνω στο αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στη «Λεωφόρο της Δόξας», το διάσημο πεζοδρόμιο του Χόλιγουντ.

Ο 29χρονος Χοσέ Ορτέγκα συνελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου αφότου περαστικός τον είδε να ζωγραφίζει έναν αγκυλωτό σταυρό πάνω στο αστέρι του Τραμπ στη «Λεωφόρο της Δόξας», ένα πεζοδρόμιο στο πλακόστρωτο του οποίου υπάρχουν αστέρια αφιερωμένα στα μεγαλύτερα ονόματα ηθοποιών, σκηνοθετών και παραγόντων του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ο Τραμπ απέκτησε το δικό αστέρι το 2007 για την τηλεοπτική του εκπομπή «The Apprentice».

Ο περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία και ακολούθησε τον ύποπτο μέχρι αυτός να συλληφθεί, εξήγησε σήμερα στο AFP o Ντρέικ Μάντισον, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Αντζελες.

Σε βάρος του Ορτέγκα απαγγέλθηκε η κατηγορία του βανδαλισμού, ενώ ο αγκυλωτός σταυρός σβήστηκε πολύ γρήγορα.

Το ίδιο αστέρι του Τραμπ είχε ήδη υποστεί βανδαλισμό τον Ιούλιο από άλλον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία και αναμένει τη δίκη του.

Και τρίτος άνδρας που επίσης είχε κατηγορηθεί για βανδαλισμό στο ίδιο αστέρι το 2016, όταν ο Τραμπ ήταν ακόμη υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια στέρηση της ελευθερίας καθώς και σε παροχή κοινωνικής εργασίας και πρόστιμο 4.000 δολαρίων.

Σχετικά άρθρα