Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Forbes: Ο Τζεφ Μπέζος αύξησε την περιουσία του κατά 28 δισ. δολάρια το 2018

Forbes: Ο Τζεφ Μπέζος αύξησε την περιουσία του κατά 28 δισ. δολάρια το 2018
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Forbes, Ρωσία, Τζεφ Μπέζος,

Στον κατάλογο των δέκα πιο επιτυχημένων δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes βρίσκονται τρεις Ρώσοι.

Ο πρόεδρος της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil, ο πρόεδρος της Novatec Λεονίντ Μίχελσον και ο συνιδιοκτήτης της Sibur Γκενάντι Τίμτσενκο.

Σύμφωνα με τον κατάλογο τον προηγούμενο χρόνο τα περιουσιακά στοιχεία των 10 δισεκατομμυριούχων που πλούτισαν περισσότερο από τους υπόλοιπους αυξήθηκαν κατά 64 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής της Amazon ο οποίος αύξησε την περιουσία του κατά 28 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο δημιουργός των καταστημάτων ρούχων Uniqlo Ταντάσι Γιανάι.

Ο Αλεκπέροφ κατέλαβε την τρίτη θέση καθώς η περιουσία του αυξήθηκε κατά 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η συνολική του περιουσία αγγίζει τα 19,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Μίχελσον βρίσκεται στην πέμπτη θέση καθώς αύξησε την περιουσία του, που φθάνει τα 21,1 δισεκατομμύρια δολάρια, κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τίμτσενκο βρέθηκε στην έκτη θέση, καθώς κατέχοντας περιουσιακά στοιχεία που φθάνουν τα 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια έγινε πλουσιότερος μέσα σένα χρόνο κατά 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά άρθρα