Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν θα επισκεφθεί το Βελιγράδι στις 17 Ιανουαρίου

Ο Πούτιν θα επισκεφθεί το Βελιγράδι στις 17 Ιανουαρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάνταρ Βούτσιτς, Βαλκάνια, Βελιγράδι, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ρωσία, Σερβία,

Στις 17 Ιανουαρίου αναμένεται να επισκεφθεί το Βελιγράδι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ερωτηθείς για την επιστολή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τις εξελίξεις στις σχέσεις με την Πρίστινα και την ενόχληση που φέρεται να προκάλεσε στη Μόσχα αυτη η επιστολή, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Βούτσιτς είπε πως δεν έχει δει αντιδράσεις από τη ρωσική πλευρά και πως ετοιμάζεται να υποδεχθεί με χαρά τον Ρώσο πρόεδρο στις 17 Ιανουαρίου.

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να του μιλάω (του Πούτιν) ανοιχτά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσιτς και σημείωσε πως η επιστολή του κ. Τραμπ «είναι λογική, όπως θα μπορούσαμε να περιμένουμε από έναν Αμερικανό πρόεδρο, με δεδομένο ότι οι ΗΠΑ έχουν αναγνωρίσει το Κόσοβο».

«Για εμάς», συνέχισε ο κ. Βούτσιτς, «είναι θετική είδηση το ότι αναδεικνύει (ο Αμερικανός πρόεδρος στην επιστολή του) και τον ρόλο του Βελιγραδίου και υποδεικνύει στην Πρίστινα ότι πρέπει να συμφωνήσει με το Βελιγράδι».

Σχετικά άρθρα