Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος από τη φωτογραφία του Σαλβίνι με καταδικασμένο οπαδό της Μίλαν – Τι απαντά ο ίδιος

Σάλος από τη φωτογραφία του Σαλβίνι με καταδικασμένο οπαδό της Μίλαν – Τι απαντά ο ίδιος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, Μίλαν, Ναρκωτικά, Ποδόσφαιρο,

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι με οπαδό της Μίλαν, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με κινητό την περασμένη Κυριακή, στην γιορτή για τα πενήντα χρόνια των Ultras, των οργανωμένων φανατικών οπαδών της Μίλαν.

Ο Σαλβίνι απαθανατίσθηκε με τον Λούκα Λούτσι, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», πριν από λίγους μήνες συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Στελέχη της ιταλικής Αριστεράς ζήτησαν από το Κίνημα Πέντε Αστέρων να σχολιάσει την επιλογή του γραμματέα της Λέγκα και να απαντήσει αν θεωρούν ότι ο Σαλβίνι θα έπρεπε να παραιτηθεί.

Ο γερουσιαστής Φράνκο Μιραμπέλι του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό το ότι ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας υποτιμά τόσο φανερά τις έρευνες της δικαιοσύνης».

«Είμαι υπέρ των έντιμων και ζωντανών φιλάθλων. Η βία δεν με εκφράζει και δεν εκφράζει κανέναν άνθρωπο του αθλητισμού», απάντησε ο Σαλβίνι.

Πρόσθεσε δε ότι και ο ίδιος έχει λάβει δικαστική κλήση σε απολογία, προφανώς αναφερόμενος σε υπόθεση καθυστέρησης της αποβίβασης μεταναστών σε λιμάνι της Κάτω Ιταλίας.

Σχετικά άρθρα