Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τζουλιάνι είπε ότι «πάνω από το πτώμα του» θα καταθέσει ο Τραμπ

Γιατί ο Τζουλιάνι είπε ότι «πάνω από το πτώμα του» θα καταθέσει ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ Μιούλερ, Ρούντι Τζουλιάνι, Ρωσία,

Ούτε μία πιθανότητα να ερωτηθεί προφορικά ο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την έρευνα του ειδικού ερευνητή Μιούλερ δεν αφήνει ο δικηγόρος του, Ρούντι Τζουλιάνι.

«Πάνω από το πτώμα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου στο Fox News υποστηρίζοντας ότι φοβάται πως οι ερευνητές θα επιχειρήσουν να παρασύρουν τον Τραμπ σε ψευδή κατάθεση.

Μέχρι στιγμής, ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δώσει γραπτές απαντήσεις στον Μιούλερ σχετικά με τον αν η προεκλογική εκστρατεία του, το 2016, είχε οποιαδήποτε σχέση με τη Ρωσία.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λευκός Οίκος έχει αρνηθεί την κατάθεση του Τραμπ όσον αφορά το αν εμπόδισε το έργο της δικαιοσύνης αφότου έγινε πρόεδρος – κυρίως με την απόλυση του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.

Ο Τζουλιάνι δήλωσε επίσης «αηδιασμένος» με το πώς διενεργείται η έρευνα Μιούλερ, ειδικά μετά τις ταχύτατες εξελίξεις και τις βαρύτατες συνέπειες πρώην συνεργατών του Τραμπ.

Σχετικά άρθρα