Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισόβια στον κανίβαλο που «κουράστηκε να τρώει ανθρώπινη σάρκα»

Ισόβια στον κανίβαλο που «κουράστηκε να τρώει ανθρώπινη σάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κανιβαλισμός, Νότια Αφρική,

Σε ισόβια κάθειρξη για δολοφονία και κανιβαλισμό καταδικάστηκαν δύο άνδρες ηλικίας 33 και 32 ετών στη Νότια Αφρική.

Αλλά εκείνο που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση στη φρικιαστική αυτή υπόθεση είναι ότι ο ένας εκ των δύο, όταν είχε παραδοθεί στην αστυνομία, είπε ότι «είχε βαρεθεί να τρώει ανθρώπινες σάρκες».

Οι αστυνομικοί του τμήματος της πόλης Έστκουρτ δεν πίστεψαν αρχικά τον Νίνο Εμπαθά, που δηλώνει παραδοσιακός θεραπευτής, αλλά έμειναν άφωνοι όταν τους έδειξε μια σακούλα που κουβαλούσε μαζί του και περιείχε ένα πόδι κι ένα χέρι και τους οδήγησε στη συνέχεια σ’ ένα σπίτι όπου βρήκαν κι άλλα ανθρώπινα μέλη.

Ο δικαστής Πέτερ Όλσεν είπε ότι ο Εμπαθά και ο συνεργός του Λουνγκισάνι Μαγκουμπάνε ήταν ένοχοι «για το πιο ειδεχθές έγκλημα».

Οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος, που συγκλόνισε τη χώρα, αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο. Οι δύο κανίβαλοι σκότωσαν την 24χρονη Zanele Hlatshwayo, την αποκεφάλισαν και αφαίρεσαν τα εντόσθια, τα χέρια και τα πόδια του άτυχου θύματος και τα έφαγαν για να έχουν «καλή τύχη» μέσω μιας πρακτικής παραδοσιακής ιατρικής που ακολουθείται σε περιοχές της νότιας Αφρικής. Ένας τρίτος κατηγορούμενος αθωώθηκε, ενώ ένας τέταρτος αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή εν αναμονή της δίκης τους.

Σχετικά άρθρα