Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μέι βλέπει Τουσκ στις Βρυξέλλες για το θέμα του Brexit

Η Μέι βλέπει Τουσκ στις Βρυξέλλες για το θέμα του Brexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Λίο Βαράντκαρ, Ντόναλντ Τουσκ, Τερέζα Μέι,

Διμερείς συναντήσεις της τελευταίας στιγμής αφενός με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και αφετέρου με τον πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Λίο Βάραντκαρ θα έχει η Τερέζα Μέι πριν από την έναρξη των εργασιών της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής των Βρυξελλών με το θέμα του Brexit στην κορυφή της ατζέντας.

«Πριν από την σύνοδο θα συναντηθώ με την Τερέζα Μέι για συνομιλίες της τελευταίας στιγμής», έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τουσκ.

Στο Δουβλίνο, εκπρόσωπος του Iρλανδού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι πριν από την έναρξη της συνόδου, ο Λίο Βάραντκαρ θα έχει διμερείς συνομιλίες με τη Bρετανίδα πρωθυπουργό.

Η Τερέζα Μέι επρόκειτο να ταξιδέψει χθες Τετάρτη στο Δουβλίνο, αλλά αναγκάσtηκε να παραμείνει στο Λονδίνο για να είναι παρούσα στην διαδικασία της πρότασης μομφής εναντίον της, όπως η ίδια δήλωσε λίγο μετά την ανακοίνωση της πρότασης μομφής.

Σχετικά άρθρα