Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνιος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έξι Ισραηλινούς στη Δυτική Όχθη

Παλαιστίνιος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έξι Ισραηλινούς στη Δυτική Όχθη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,

Έξι Ισραηλινοί τραυματίστηκαν την Κυριακή όταν Παλαιστίνιος άνοιξε πυρ εναντίον τους την ώρα που περίμεναν σε στάση λεωφορείου κοντά στον οικισμό Όφρα, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης (Ιουδαία), όπως γνωστοποίησε ο ισραηλινός στρατός.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείου της Ιερουσαλήμ όπου διακομίστηκαν οι τραυματίες, μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται και μια έγκυος γυναίκα, περίπου 30 ετών, η κατάσταση της οποίας χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

«Βλήθηκαν σφαίρες από διερχόμενο αυτοκίνητο με παλαιστινιακές πινακίδες εναντίον ισραηλινών πολιτών που περίμεναν σε στάση λεωφορείου», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός.

Κατά την ίδια πηγή «στρατιώτες που ήταν παρόντες ανταπέδωσαν ανοίγοντας πυρ εναντίον του αυτοκινήτου των υπόπτων, το οποίο διέφυγε».

Ισραηλινές δυνάμεις αναζητούν τον δράστη ή τους δράστες της επίθεσης, σύμφωνα με ανακοίνωση των ένοπλων δυνάμεων.

Η προηγούμενη επίθεση εναντίον Ισραηλινών στη Δυτική Όχθη είχε σημειωθεί την 26η Νοεμβρίου, όταν Παλαιστίνιος έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε Ισραηλινούς στρατιώτες, τραυματίζοντας τρεις από αυτούς, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά ανδρών των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων.

Σχετικά άρθρα