Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Αλβανοί έχουν «περικυκλώσει» τους Βουλιαράτες με μπλόκα και ελέγχουν λίστες με ονόματα Ελλήνων

Οι Αλβανοί έχουν «περικυκλώσει» τους Βουλιαράτες με μπλόκα και ελέγχουν λίστες με ονόματα Ελλήνων

Οι αλβανικές αστυνομικές Αρχές έχουν στήσει μπλόκα (σημεία ελέγχου) σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στους Βουλιαράτες της Βόρειας Ηπείρου. Έχουν λίστες με Έλληνες που δεν τους είναι αρεστοί και τους εμποδίζουν να φτάσουν στο χωριό, όπου τελείται μνημόσυνο για τα 40 του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Υπάρχουν επίσης αναφορές και για προσαγωγές Ελλήνων.

Συνεργάτης του TRIBUNE στους Βουλιαράτες μας ενημέρωσε ότι πριν τις 11.00 ώρα Ελλάδας, οι Αλβανοί αστυνομικοί υποχρέωσαν τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε 50 κατοίκους του χωριού να κάνει αναστροφή και να μην εισέλθει στους Βουλιαράτες.

Δηλαδή, οι Αλβανοί εμποδίζουν και στους κατοίκους του χωριού, που εργάζονται αλλού ως μετανάστες, να επιστρέψουν στα σπίτια τους για το μνημόσυνο.

Το αλβανικό καθεστώς, κατάλοιπο της κομμουνιστικής τυραννίδας, τελεί σε διαρκή φόβο και κατάσταση πολιορκίας, όπως επί Χότζα, όταν θεωρούσαν τους πάντες ολόγυρά τους εχθρούς και καλλιεργούσαν τη θυματοποίηση.

Αυτό το κράτος-χασισοφυτεία, κατάλοιπο κομμουνιστής τυραννίδας και οθωμανισμού, με λαό εξαθλιωμένο και φανατισμένο από το «όπιο» του εθνικισμού, αποτελεί ντροπή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Κανονικά μια τέτοια αποτυχημένη χώρα, μια μικρή βαλκανική Κολομβία, έπρεπε να τελεί υπό διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών, όπως και το Κόσοβο, αφού οι Αλβανοί όχι μόνο είναι ανίκανοι να κυβερνιούνται μόνοι τους, αλλά είναι και επικίνδυνοι για την ασφάλεια των υπόλοιπων Ευρωπαίων, αφού όπου πάνε φέρνουν μαζί τους κάθε είδους εγκληματικότητα και τώρα τελευταία και τον ισλαμικό φονταμενταλισμό.

Οι φωτογραφίες είναι του απεσταλμένου μας στους Βουλιαράτες, από το μνημόσυνο πάνω από το μνήμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.

Στην ακόλουθη εικόνα, διακρίνεται και ο βουλευτής Αχαΐας κ. Νικολόπουλος.

Σχετικά άρθρα