Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε γιατί ο υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ είπε “μπάσταρδο” τον Ερντογάν!

Δείτε γιατί ο υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ είπε “μπάσταρδο” τον Ερντογάν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Γενοκτονία Αρμενίων, Ισραέλ Κατζ, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Ο υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ έδωσε σκληρή απάντηση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που κατηγόρησε το Ισραήλ για “συστηματική γενοκτονία” των Αράβων Παλαιστινίων στη Γάζα.

Ο Ισραέλ Κατζ σε ποστ του στο Facebook, υπενθύμισε στον Ερντογάν τη Γενοκτονία των Αρμενίων, όταν το 1915 περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Αρμένιοι σφαγιάστηκαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

“Τι μπάσταρδος! Το 1915 οι Τούρκοι έσφαξαν ενάμιση εκατομμύριο Αρμενίους και αυτός κατηγορεί εμάς, που πολεμάμε τους φίλους του στο ισλαμικό κίνημα, για γενοκτονία; Ποιος θέλει σχέσεις με ένα τέτοιο άτομο;”, έγραψε ο Κατζ.

katz-facebook

Την Πέμπτη ο Ερντογάν είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση. Από το 1948 κάθε μέρα, κάθε μήνα και κυρίως τον μήνα του ραμαζανιού παρακολουθούμε μια απόπειρα συστηματικής γενοκτονίας από την πλευρά του Ισραήλ».

Ο Ερντογάν έχει υψώσει ιδιαίτερα τους τόνους εναντίον του Ισραήλ, εξαιτίας των επιχειρήσεων στη Γάζα, κι απειλεί να διακόψει τη διαδικασία αποκατάστασης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Σχετικά άρθρα