Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μόσχα λέει πως η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν προετοιμάζεται «κανονικά»

Η Μόσχα λέει πως η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν προετοιμάζεται «κανονικά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κρεμλίνο, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,

Κανονικά προετοιμάζεται -σύμφωνα με τη Μόσχα- η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στο πλαίσιο της Συνόδου της G20, στην Αργεντινή, παρά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου περί ακύρωσής της.

Ειδικότερα, η Μόσχα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δεν έχει καμία άλλη επίσημη ενημέρωση από την Ουάσιγκτον.

Στον απόηχο της έντασης που έχει προκληθεί μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας με την κατάσχεση τριών σκαφών του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού στη Θάλασσα του Αζόφ, την Κυριακή, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε χθες Τρίτη στην «Washington Post» ότι αναμένει «πλήρη αναφορά» από τους συμβούλους για θέματα εθνικής ασφαλείας και από αυτήν προφανώς θα εξαρτηθεί η προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Πούτιν.

«Αυτό θα είναι πολύ καθοριστικό. Μπορεί να μην κάνω τη συνάντηση», δήλωσε κατηγορηματικά ο Τραμπ. «Δεν θέλω καθόλου αυτή την επιθετικότητα», πρόσθεσε τονίζοντας ότι ούτε στην Ευρώπη θα έπρεπε να αρέσει αυτή η επιθετική στάση.

Το Κρεμλίνο από την πλευρά του ανακοίνωσε σήμερα ότι γνωρίζει μεν τις δηλώσεις Τραμπ, πλην όμως δεν έχει καμία άλλη επίσημη ενημέρωση, για την ώρα τουλάχιστον.

Σχετικά άρθρα