Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν κάνει διάσκεψη για την ειρήνη με ομιλητές τον Τουρκοκύπριο Ακιντζί και τον Σκοπιανό Ιβάνοφ

Ο Ερντογάν κάνει διάσκεψη για την ειρήνη με ομιλητές τον Τουρκοκύπριο Ακιντζί και τον Σκοπιανό Ιβάνοφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Γκιόργκι Ιβάνοφ, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κύπρος, Μουσταφά Ακιντζί, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σκόπια, Τουρκία,

Στη Διάσκεψη για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη που διοργανώνεται στον Βόσπορο, μεταξύ 26-28 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη θα λάβει μέρος ο κατοχικός ηγέτης του ψευδοκράτους στη βόρεια Κύπρο, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος αναμένεται να είναι ένας από τους κύριους ομιλητές στην έναρξη της Διάσκεψης μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Πρόεδρο της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ. Η διάσκεψη τελεί υπό την αιγίδα του Τούρκου Προέδρου.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, στη Διάσκεψη αναμένεται να λάβουν μέρος ηγέτες από 80 χώρες, επιχειρηματίες και ειδικοί.

Στη Διάσκεψη, και συγκεκριμένα τη δεύτερη ημέρα των εργασιών, ο κατοχικός «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν αναμένεται είναι ένας εκ των ομιλητών κατά τη συζήτηση του θέματος «διεθνές εμπόριο φυσικού αερίου και απαιτήσεις». Ο Μουσταφά Ακιντζί και Τουφάν Ερχιουρμάν αναμένεται να αναχωρήσουν από τα Κατεχόμενα σήμερα Κυριακή.

Ο κ. Ακτιντζί θα επιστέψει τη Δευτέρα το βράδυ ενώ ο κ. Ερχιουρμάν την Τρίτη.

Σχετικά άρθρα