Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ουκρανία: Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί του Boeing της Malaysia Airlines

Ουκρανία: Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί του Boeing της Malaysia Airlines
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Malaysia Airlines, Ουκρανία, Ρωσία,

Το δεύτερο μαύρο κουτί του Boeing 777 της Malaysia Airlines που συνετρίβη την Πέμπτη στην ανατολική Ουκρανία εντόπισαν οι ομάδες έρευνας που βρίσκονται στο σημείο της συντριβής, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Το πρώτο μαύρο κουτί του αεροσκάφους είχαν εντοπίσει τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα οι δυνάμεις των φιλορώσων αυτονομιστών που βρέθηκαν αμέσως στην περιοχή.

boeing6

boeing4

Νωρίτερα σήμερα, ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) ανακοίνωσε ότι οι φιλορώσοι αυτονομιστές συμφώνησαν να επιτρέψουν την πρόσβαση στην περιοχή της καταστροφής στους διεθνείς εμπειρογνώμονες και να συνεργασθούν με τις αρμόδιες ουκρανικές αρχές ως προς όλα τα πρακτικά ζητήματα που τίθενται στο πλαίσιο της διενέργειας των ερευνών και της περισυλλογής των πτωμάτων.

boeing1

boeing5

Στην ανακοίνωση του ΟΑΣΕ αναφέρεται ότι μία «ομάδα επαφής» αποτελούμενη από εκπροσώπους της Ουκρανίας, της Ρωσίας και του ΟΑΣΕ είχαν τηλεδιάσκεψη με τους αυτονομιστές, οι οποίοι και δεσμεύθηκαν ότι θα συνεργασθούν με τις ουκρανικές αρχές στις έρευνες.

Το Κίεβο από πλευράς του είχε καταγγείλει ότι οι αυτονομιστές εμπόδισαν την πρόσβαση ουκρανών αξιωματούχων στην περιοχή και στη συνέχεια ήρθε η ανακοίνωση των αυτονομιστών για την ανεύρεση του πρώτου μαύρου κουτιού.

boeing3

boeing2

Σχετικά άρθρα