Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς ξέφυγαν από ασανσέρ που παραλίγο να γίνει το φέρετρό τους… (φωτο)

Πώς ξέφυγαν από ασανσέρ που παραλίγο να γίνει το φέρετρό τους… (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασανσέρ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουρανοξύστης, Σικάγο,

Η είδηση από το Σικάγο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μοιάζει με σκηνή βγαλμένη από ταινίες δράσης, ευτυχώς με happy end.

Έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας εγκύου γυναίκας απεγκλωβίστηκαν σώοι και αβλαβείς από ασανσέρ ουρανοξύστη, αφού προηγουμένως είχαν κάνει «βουτιά« 84 ορόφων.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του Σικάγο, παλαιότερα γνωστό ως «Τζον Χάνκοκ Σέντερ», την Παρασκευή.

Τα έξι άτομα είχαν μόλις τελειώσει το γεύμα τους στο εστιατόριο που βρίσκεται στον 95ο όροφο του ουρανοξύστη, και είχαν μπει στο ασανσέρ για να αποχωρήσουν.

Τότε άκουσαν μια σειρά θορύβων που τους βύθισαν στον τρόμο και ο ανελκυστήρας άρχισε να «βουτάει» στο κενό, κατεβαίνοντας σε χρόνο dt 85 ορόφους προτού σταματήσει – σαν από θαύμα – κάπου ανάμεσα στον 11ο και 10ο όροφο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένας ιμάντας που συγκρατούσε το ασανσέρ έσπασε για άγνωστο λόγο και προκάλεσε την ελεύθερη πτώση.

Το δύσκολο σημείο στο οποίο σταμάτησε ο ανελκυστήρας σήμαινε ότι οι έξι επιβάτες χρειάστηκε να περιμένουν σχεδόν τρεις ώρες, έως ότου οι πυροσβέστες καταφέρουν να διαπεράσουν με τρυπάνια τον τοίχο για να τους απεγκλωβίσουν.

Οι φωτογραφίες που κάνουν σήμερα Τρίτη τον γύρο του διαδικτύου αιχμαλωτίζουν τη στιγμή που έξι άνθρωποι οι οποίοι βρέθηκαν μια ανάσα από τον θάνατο, βγαίνουν από τον ανελκυστήρα που παραλίγο να γίνει το φέρετρό τους.

Σχετικά άρθρα