Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάικ Πενς: Θα γίνει Σύνοδος με Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά χωρίς τα λάθη του παρελθόντος

Μάικ Πενς: Θα γίνει Σύνοδος με Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά χωρίς τα λάθη του παρελθόντος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Κορεατική Χερσόνησος, Μάικ Πενς, Μουν Τζε Ιν, Νότια Κορέα, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα,

Σχέδια υπάρχουν για μία επόμενη Σύνοδο Κορυφής του Ντόναλντ Τραμπ με τον βορειοκορεάτη ομόλογό του Κιμ Γιονγκ Ουν, εντός του 2019, επιβεβαίωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.

Πότε ακριβώς και πού παραμένει άγνωστο. Αυτό που είναι σίγουρο, σύμφωνα πάντα με τον Πενς, είναι ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, που σημαίνει ότι οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν την αθέτηση των υποσχέσεων για τερματισμό των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη. Πιστεύουμε ότι η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί μετά την 1η του Ιανουαρίου, αλλά το πότε και του πού εξετάζεται ακόμη», δήλωσε ο Πενς στους δημοσιογράφους έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζε Ιν.

Αμερικανικό κέντρο μελετών ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι εντόπισε τουλάχιστον 13 από τις 20, που υπολογίζεται ότι υπάρχουν, ενεργές, αδήλωτες βάσεις πυραύλων στη Βόρεια Κορέα, μεγεθύνοντας την πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί διαπραγματευτές που επιδιώκουν να πείσουν τον Κιμ να εγκαταλείψει τα εξοπλιστικά του προγράμματα.

Σχετικά άρθρα