Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανός δημοσιογράφος: Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν τα ονόματα των αστυνομικών που σκότωσαν τον Κατσίφα

Αλβανός δημοσιογράφος: Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν τα ονόματα των αστυνομικών που σκότωσαν τον Κατσίφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Κωνσταντίνος Κατσίφας,

Όργιο ανθελληνικής προπαγάνδας εξελίσσεται στην Αλβανία. Γνωστοί για τις ελληνοφοβικές απόψεις τους «δημοσιογράφοι» έχουν βαλθεί να υπονομεύσουν την προσέγγιση των δύο χωρών για την επίλυση των διμερών εκκρεμοτήτων τους, όπως τον καθορισμό της ΑΟΖ, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στα συμφέροντα των εμπόρων ναρκωτικών, της Άγκυρας και των ισλαμιστών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Ο γνωστός για τις ελληνοφοβικές απόψεις του, δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, σε τηλεοπτική εκπομπή ισχυρίστηκε με το θράσος ενός διασπορέα ψευδών ειδήσεων ότι ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων-RENEA, που συμμετείχαν στον φόνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Χότζα υποστήριξε ότι εάν τα ονόματα των Αλβανών αστυνομικών γίνουν γνωστά, τότε κινδυνεύουν οι ζωές τους.

«Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων Renea, που συμμετείχαν στον φόνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

»Εάν αυτά παραχωρηθούν από την εισαγγελία, γιατί από εκεί μπορούν να τα ζητήσουν τα ονόματα αυτών που συμμετείχαν στην επιχείρηση, θα ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος.

»Θα εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή τους. Το είπα στην Αστυνομία, έλαβα πληροφορίες από ασφαλείς πηγές», είπε ο Χότζα.

Προφανώς και οι «ασφαλείς πηγές» του, εάν δεν είναι εντελώς φανταστικές, σίγουρα σχετίζονται με όσους έχουν συμφέρον να υπονομευθούν οι συμφωνίες Ελλάδας-Αλβανίας, εις βάρος φυσικά του αλβανικού λαού, ο οποίος απομονωμένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα παραμείνει όμηρος των μαφιών, των συμμοριών και των απατεώνων, όλου αυτού του παρακράτους του εγκλήματος που ορίζει κυβερνήσεις και στερεί από τον απλό Αλβανό πολίτη κάθε προκοπή.

Να σημειωθεί ότι η η δήλωση του Αλβανού δημοσιογράφου έγινε μετά την ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, για «ανεπιθύμητους στην Αλβανίας» 52 Έλληνες που ήταν παρόντες στην τελετή ταφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Το Σάββατο έγινε επίσης γνωστό ότι το αλβανικό «κράτος» κήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο και την Κύπρια ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους.

Η Αλβανία εισέρχεται σε επικίνδυνη ατραπό εξαιτίας των ανίκανων και ανάξιων πολιτικών της, οι οποίοι νοιάζονται μόνο για τον προσωπικό τους πλουτισμό και επιβίωση, καταδικάζοντας τον αλβανικό λαό στην εξαθλίωση ή στη μετανάστευση.

Τα αλβανικά καθεστώτα και οι προπαγανδιστές του καταλήγουν συχνά στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και θεωριών συνωμοσίας για να χειραγωγούν το απλοϊκό και εξαθλιωμένο λαό τους. Είναι ακριβώς οι ίδιες μέθοδοι προπαγάνδας που χρησιμοποιούσε το τυραννικό καθεστώς του Χότζα.

Σχετικά άρθρα