Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μισέλ Ομπάμα: Γιατί δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον Τραμπ

Μισέλ Ομπάμα: Γιατί δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μισέλ Ομπάμα, Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ,

Βολές κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με φόντο τη ρητορική του σε βάρος του συζύγου της Μπαράκ, εκτόξευσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με την Washington Post, που επικαλείται αντίτυπο του ακυκλοφόρητου ακόμη βιβλίου «Becoming», η Μισέλ Ομπάμα αναφέρει ότι το λεγόμενο κίνημα «birther», που υποστήριζε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ ήταν «τρελό και κακόβουλο» και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά της.

«Τι θα συνέβαινε αν κάποιος ανισόρροπος γέμιζε το όπλο του και κατευθυνόταν στην Ουάσιγκτον; Τι θα γινόταν αν αυτός ο άνθρωπος αναζητούσε τα κορίτσια μας; Ο Ντόναλντ Τραμπ, με τους θορυβώδεις και απερίσκεπτους υπαινιγμούς του έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Και για αυτό δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ», γράφει η πρώην πρώτη κυρία.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια αυτά, ο κ. Τραμπ δεν απάντησε ευθέως στα λεγόμενα της Μισέλ Ομπάμα αλλά έστρεψε τα πυρά του στον Μπαράκ.

«Την πλήρωσαν πολλά χρήματα για να γράψει ένα βιβλίο και πάντα επιμένουν να συμπεριλάβεις αμφιλεγόμενο υλικό», είπε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο πριν αναχωρήσει για το Παρίσι.

«Θα σας επιστρέψω την αμφισβήτηση: Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ για αυτό που έκανε στον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή δεν τον χρηματοδότησε επαρκώς. Είχε στερέψει. Όλα ήταν παλιά και ταλαιπωρημένα. Και ήρθα εγώ κι έπρεπε να τα φτιάξω», πρόσθεσε.

Σε άλλη συνέντευξη, που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News εν όψει της κυκλοφορίας του βιβλίου της, η 54χρονη Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή πριν από 20 χρόνια και ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει τις δύο κόρες της.

Σε αντίθεση με την εικόνα του «τέλειου ζεύγους» που πρόβαλαν οι Ομπάμα, η Μισέλ αποκαλύπτει ότι ο γάμος της δεν ήταν πάντα γαλήνιος και ότι μαζί με τον σύζυγό της έκαναν «θεραπεία ζεύγους».

Σχετικά άρθρα