Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καλυμμένη με την ελληνική σημαία έφτασε η σορός του Κατσίφα στο πατρικό του (βίντεο)

Καλυμμένη με την ελληνική σημαία έφτασε η σορός του Κατσίφα στο πατρικό του (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βίντεο, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Δολοφονίες, Ελληνική Ομογένεια, Κωνσταντίνος Κατσίφας,

Στο πατρικό του σπίτι στους Βουλιαράτες έφτασε, μετά από 11 ημέρες, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η σορός του είναι καλυμμένη με την ελληνική σημαία. Μεταφέρθηκε το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Πέμπτη.

Στις 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου στο κοιμητήριο του χωριού.

Ο σπαραγμός της μάνας του σκίζει όλη τη Βόρειο Ηπειρο. Ενα απόκοσμο ουρλιαχτό, ένα «όχι» ακούστηκε όταν η νεκροφόρα με τη σορό του έστριψε την ανηφόρα προς το σπίτι της οικογένειας.

«Οχι», «Κώστα», συνεχίστηκε ο θρήνος της μάνας που όσο κι αν έλεγε τις προηγούμενες μέρες ότι θα γίνει «μάνα σκληρή», μπροστά στο τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο του παιδιού της λύγισε.

Ποιά μάνα μπορεί να μείνει όρθια όταν έχει χάσει το παιδί της; Κι ακόμη περισσότερο, όταν το είδε να χάνεται υπό τις συνθήκες που χάθηκε και επί δέκα μερόνυχτα το έκλαιγε χωρίς να μπορεί να το κηδεύσει.

Δείτε βίντεο όπως τα δημοσίευσε το protothema.gr

Σχετικά άρθρα