Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στην Ινδία: Πέντε άνδρες βίασαν 4χρονη στην εντατική νοσοκομείου

Φρίκη στην Ινδία: Πέντε άνδρες βίασαν 4χρονη στην εντατική νοσοκομείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ινδία ή Μπάρατ, Ομαδικός Βιασμός, Παιδεραστής, Παιδεραστία,

Αποτροπιασμό προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη η είδηση του ομαδικού βιασμού ενός τετράχρονου κοριτσιού στην Ινδία, που νοσηλευόταν στην εντατική για δάγκωμα φιδιού από έναν νοσηλευτή κι άλλα τέσσερα ανθρωπόμορφα κτήνη.

Το μικρό κορίτσι ήταν μόνο του στο νοσοκομείο κοντά στην πόλη Λάκναου, πρωτεύουσα του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές της κεντρικής Ινδίας, όταν δέχθηκε την επίθεση το Σάββατο το βράδυ και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στη γιαγιά του, το επόμενο πρωί.

Η Αστυνομία έχει συλλάβει ένα άτομο κι αναζητεί τους υπόλοιπους δράστες, βάσει των πλάνων που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος, ενώ ερευνά υπό ποίες συνθήκες έμεινε μόνη της η μικρή στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες.

Η νέα υπόθεση βιασμού φέρνει εκ νέου στην επιφάνεια το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μεγάλη ασιατική χώρα, καθώς οι βιασμοί αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, ακόμη και σε δημόσιους χώρους, όπως η περίπτωση της φοιτήτριας που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί το 2012.

Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει τα τελευταία χρόνια μια σειρά από νόμους που αύξησαν τις επιβαλλόμενες ποινές στους δράστες σε 20 χρόνια κάθειρξης, όταν τα θύματα είναι άνω των 20 ετών, ενώ εντός του 2018 ενέκρινε την επιβολή της εσχάτης των ποινών στους δράστες, όταν τα θύματα είναι παιδιά κάτω των 12 ετών, αλλά τα κρούσματα βιασμών δεν έχουν μέχρι στιγμής μειωθεί αισθητά.

Σχετικά άρθρα