Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το «τερμάτισε» ο Γιγίτ Μπουλούτ: Ελλάδα, Ισραήλ και Αίγυπτος εμπλέκονται στη δολοφονία Κασόγκι (βίντεο)

Το «τερμάτισε» ο Γιγίτ Μπουλούτ: Ελλάδα, Ισραήλ και Αίγυπτος εμπλέκονται στη δολοφονία Κασόγκι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Βίντεο, Γιγίτ Μπουλούτ, Ισραήλ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζαμάλ Κασόγκι,

Ένας ακόμη παραλογισμός από τον πανίβλακα σύμβουλο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ.

Γνωστός για τις εξωφρενικές ανοησίες που κατά καιρούς ξεστομίζει ο Μπουλούτ -ο Νίκος Κοτζιάς τον έχει αποκαλέσει «έναν ηλίθιο»- ισχυρίστηκε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι Ελλάδα, Ισραήλ και Αίγυπτος βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του ισλαμιστή Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Βεβαίως η χυδαιότητα του Μπουλούτ δεν ξεστομίστηκε δίχως στόχευση. Όσο μικρονοϊκός λαϊκιστής κι εάν είναι, κάπου άκουσε στα ερντογανικά παλάτια που γυρνά, ότι Ελλάδα, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία έχουν εξαιρετικές σχέσεις και με το φτωχό του το μυαλό σκέφτηκε να δημιουργήσει μια νέα θεωρία συνωμοσίας, από αυτές με τις οποίες «τρέφεται» αδηφάγα ο απλοϊκός και σε μεγάλο ποσοστό αγράμματος τουρκικός λαός.

«Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Αίγυπτος είναι μέρος δολοφονικής συνωμοσίας με στόχο Σαουδάραβες δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, ισχυρίστηκε ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου σε κρατικό δίκτυο», γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αντικαθεστωτικός και αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο οποίος πόσταρε και το σχετικό απόσπασμα σε βίντεο:

Σχετικά άρθρα