Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολιτικός δοκίμασε για πρώτη φορά μαριχουάνα – Πώς περιέγραψε την εμπειρία του

Πολιτικός δοκίμασε για πρώτη φορά μαριχουάνα – Πώς περιέγραψε την εμπειρία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαριχουάνα,

Στην Γιούτα επίκεινται εκλογές τον Νοέμβριο για τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης και ο Jim Dabakis, μέλος του Δημοκρατικού κόμματος και της Γερουσίας της Πολιτείας, θεώρησε σωστό να δοκιμάσει για πρώτη φορά στη ζωή του μαριχουάνα για να διαπιστώσει για ποιον λόγο γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος.

«Εξετάζουμε σημαντικές αλλαγές στους νόμους της Γιούτα. Τουλάχιστον ένας νομοθέτης πρέπει να δει περί τίνος ακριβώς πρόκειται», δήλωσε ο πολιτικός που έχει ελληνικές ρίζες.

Ταξίδεψε λοιπόν μέχρι το Λας Βέγκας και επισκέφθηκε ένα φαρμακείο απ’ όπου αγόρασε ένα σακουλάκι με ζελεδάκια κάνναβης, με δικά του χρήματα όπως τόνισε, τα οποία στη συνέχεια δοκίμασε σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook.

«Ως μεγάλη θυσία, χωρίς τα δολάρια των φορολογουμένων, αποφάσισα να έρθω στο Λας Βέγκας και να δω προς τι όλος αυτός ο ντόρος», είπε ο Dabakis για να προσθέσει: «Πρέπει να ομολογήσω πως ντρέπομαι που ποτέ δεν έχω δοκιμάσει, καπνίσει, φάει μαριχουάνα στη ζωή μου».

Αφού άνοιξε μετά δυσκολίας το σακουλάκι με τα ζελεδάκια, πήρε ένα, το έκοψε στη μέση και το έβαλε στο στόμα του.

«Δεν θα το συνιστούσα ως την απόλυτη καραμέλα. Είναι λίγο πικρό», είπε και πρόσθεσε πως ο οδηγός που είχε μαζί του θα τον μεταφέρει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε για να αράξει και να αισθανθεί τις επιπτώσεις της κάνναβης.

Το μέλος των Δημοκρατικών επέστρεψε με νέο βίντεο δύο μέρες αργότερα για να μιλήσει για την πρώτη του φορά.

Until this moment, I was a marijuana virgin. Ending that now. At least one legislator ought to try the stuff before we change the law!

Posted by Senator Jim Dabakis on Saturday, 20 October 2018

«Ένιωσα λίγο φτιαγμένος, ξέρετε, αλλά δεν άλλαξε η ζωή μου. Δεν ήταν αυτό που λέμε Όοου! Οπότε, χαλαρώστε. Αναγνωρίστε ότι αυτό δεν είναι τίποτα που πρέπει να φοβόμαστε γιατί οι άνθρωποι που τρομοκρατούνται από αυτό φαίνεται πως είναι εκείνοι που δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά αφήνοντας να εννοηθεί πως η ψήφος του θα είναι θετική.

Σχετικά άρθρα