Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλεί ο Τούρκος υπουργός Άμυνας: «Δεν θα επιτρέψουμε ελληνική παρέμβαση στην Ανατολική Μεσόγειο»

Απειλεί ο Τούρκος υπουργός Άμυνας: «Δεν θα επιτρέψουμε ελληνική παρέμβαση στην Ανατολική Μεσόγειο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ελληνική Αιγιαλίτιδα Ζώνη (Χωρικά Ύδατα), Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ,

Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στην Ελλάδα να παρέμβει στις δραστηριότητές της στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ επαναλαμβάνοντας επί της ουσίας τις πρόσφατες απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η Τουρκία «θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα στο Ανατολικό Αιγαίο».

Ο Χουλουσί Ακάρ ήταν αυτός ο οποίος το Σάββατο «ενημέρωσε» τον Τούρκο πρόεδρο για την παρενόχληση του «Μπαρμπαρός» – όπως υποστήριξαν ψευδώς οι Τούρκοι – από ελληνική φρεγάτα, μιλώντας για «υποθετικές γραμμές τις οποίες οριοθετούν από μόνοι τους οι Έλληνες».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Τούρκος υπουργός τόνισε ότι κανένα σχέδιο δεν είναι δυνατό στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς τη συμμετοχή της Τουρκίας και του Ψευδοκράτους.

Χθες Τρίτη, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη Πέτρο Μαυροειδή, στον οποίο επανέλαβε την απόφαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για το Casus Belli, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του, Χαμί Ακσόι.

Σχετικά άρθρα