Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο θρυλικός Τιτανικός «ζωντανεύει» ξανά – Ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι (βίντεο)

Ο θρυλικός Τιτανικός «ζωντανεύει» ξανά – Ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατλαντικός Ωκεανός, Βίντεο, Ναυάγια, Τιτανικός Υπερωκεάνιο,

Ο «Τιτανικός 2», το πιστό αντίγραφο του διάσημου υπερωκεάνιου που βυθίστηκε στον βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό στις 15 Απριλίου 1912 μετά από σύγκρουση με ένα παγόβουνο αναμένεται να κάνει το παρθενικό του ταξίδι το 2022.

Ο «Τιτανικός 2» θα έχει 900μελές πλήρωμα και θα μεταφέρει 2.400 επιβάτες, σύμφωνα με τη USA Today, σχεδόν ίσο αριθμό επιβαινόντων με εκείνους του βρετανικού επιβατηγού.

Μάλιστα ο «Τιτανικός 2» θα κάνει στην αρχή ένα ταξίδι διάρκειας δύο εβδομάδων από το Ντουμπάι στο Σαουθάμπτον της Βρετανίας, και από εκεί θα ακολουθήσει τη ρότα του αρχικού Τιτανικού προς τη Νέα Υόρκη μέσω του βόρειου Ατλαντικού.

Μετά το παρθενικό του ταξίδι το πλοίο θα χρησιμοποιηθεί για κρουαζιέρες.

Πριν από τρία χρόνια η Blue Star Line διέκοψε λόγω οικονομικών διαφωνιών τη ναυπήγηση του Τιτανικού 2, αλλά τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την προσπάθεια ολοκλήρωσής του.

Το πλοίο θα στοιχίσει περίπου 500 εκ. Δολάρια και θα διαθέτει τουρκικά χαμάμ, γυμναστήριο, καπνιστήριο και μια μεγάλη σκάλα, αλλά και ένα ελικοδρόμιο, ενώ θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά τέσσερα μεγάλα φουγάρα που είχε και το πρώτο.

Θα έχει παρόμοιο μήκος και ύψος, αλλά θα είναι τέσσερα μέτρα φαρδύτερο με εννέα καταστρώματα και 840 καμπίνες Α’, Β’ και Γ’ θέσης.

Δείτε το βίντεο

:

Σχετικά άρθρα