Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν στο όνομα του Αλλάχ απειλεί Δύση και Ισραήλ

Ο Ερντογάν στο όνομα του Αλλάχ απειλεί Δύση και Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Τον σουλτάνο και τον χαλίφη παριστάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και απειλεί τη Δύση ότι θα πληρώσει σύντομα το τίμημα της σιωπής της για τα όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη, ενώ παριστάνει τον “προστάτη” των Παλαιστινίων στο όνομα του Αλλάχ.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ισλαμιστής ηγέτης της Τουρκίας εξέφρασε την ένθερμη στήριξη της Τουρκίας προς τους Παλαιστίνιους, ενώ αναφερόμενος στις αεροπορικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα δήλωσε ότι το Ισραήλ σκορπίζει το θάνατο στους μουσουλμάνους της περιοχής κάθε φορά που είναι μήνας ραμαζανιού και σχολίασε ειρωνικά ότι το Ισραήλ καταδικάζει την τρομοκρατία, έχοντας το ίδιο νοοτροπία κράτους – τρομοκράτη.

«Αυτά που κάνει το Ισραήλ δεν μπορούν να εξηγηθούν με τίποτα», ανέφερε, δηλώνοντας την πικρία του που η διεθνής κοινότητα δεν αντιδρά απέναντι στη βιαιότητα του Ισραήλ και προειδοποιώντας τους «δολοφόνους παιδιών» και αυτούς που σιωπούν απέναντι στη σφαγή ότι θα πληρώσουν αργά η γρήγορα το τίμημα της σιωπής τους.

Κάλεσε μάλιστα το λαό του Ισραήλ να αντιδράσει απέναντι στην καταπίεση και την τυραννία του κράτους τους.

«Όποιος δείχνει συγκατάθεση στην καταπίεση είναι συμμέτοχός της». σημείωσε ο κ. Ερντογάν.

«Ας ξέρει το Ισραήλ ότι όσο δολοφονεί παιδιά στην Παλαιστίνη, δεν θα είναι ποτέ δυνατή η εξομάλυνση των σχέσεων μας», είπε εμφατικά.

Αναφερόμενος στην πιθανότητα εκεχειρίας, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι, αν και την επιθυμεί, δεν είναι αρκετή και ότι χρειάζεται να λυθεί και το «απάνθρωπο» εμπάργκο που έχει επιβληθεί στη Γάζα.

«Μιλώ σε εσάς αδέρφια μου Παλαιστίνιοι, ποτέ δεν είστε μόνοι, ποτέ δεν θα είστε μόνοι. Μέχρι την τελευταία μας ανάσα θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την Παλαιστίνη», συνέχισε, προσθέτοντας ότι κίνητρο των πράξεων των Τούρκων δεν είναι να πάρουν κάποια αναγνώριση στην Ιερουσαλήμ, αλλά να κερδίσουν την «συγκατάθεση του Αλλάχ».

Έχει αρχίσει και το… χάνει ο Ερντογάν και το μέλλον της Τουρκίας δεν προβλέπεται τόσο… ρόδινο με όλες αυτές τις ισλαμιστικές υστερίες.

Σχετικά άρθρα