Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aποκαλύψεις για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας – Τι γράφει η σύμβουλος της Μπριζίτ Μακρόν

Aποκαλύψεις για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας – Τι γράφει η σύμβουλος της Μπριζίτ Μακρόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ομοφυλόφιλοι,

Ενώ εδώ και δύο εβδομάδες αναμένεται ο Γάλλος πρόεδρος να προχωρήσει από μέρα σε μέρα σε ανασχηματισμό, μετά το «σκάνδαλο Μπεναλά» και τις πρόσφατες παραιτήσεις του υπουργού Οικολογίας Νικολά Ιλό και του υπουργού Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ, ένα νέο βιβλίο με αποκαλύψεις για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας αναμένεται να ταράξει τα νερά στο Ελιζέ.

Πρόκειται για τη βιογραφία της 71χρονης Μισέλ Μαρσάν, γνωστής ως Μιμί ή ως «βασίλισσα των παπαράτσι», η οποία μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο των Ηλυσίων και θεωρείται η απόλυτη σύμβουλος της Μπριζίτ Μακρόν, που καθοδηγεί την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πώς να αντιμετωπίζει τα Μέσα Ενημέρωσης και πώς να διαχειρίζεται την εικόνα της.

Το νέο βιβλίο θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία την Τετάρτη και αν και είναι η βιογραφία της Μαρσάν, ιδιοκτήτριας του φωτογραφικού πρακτορείου Best Image, στις σελίδες του συμπεριλαμβάνονται αποκαλύψεις για την 65χρονη Μπριζίτ Μακρόν.

Σύμφωνα με το βιβλίο η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει εμπιστευθεί σε δικούς της ανθρώπους πως θεωρεί τον Εμανουέλ Μακρόν «αλαζόνα» και «οξύθυμο».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, η πρώην καθηγήτρια Λατινικών και Γαλλικών ζήτησε από τους ανθρώπους που περιβάλλουν στον Γάλλο πρόεδρο να του λένε την αλήθεια και παραπονέθηκε πως είναι μία από τα ελάχιστα άτομα που τολμούν να μιλήσουν με ειλικρίνεια στον Μακρόν.

Επίσης, η οικοδέσποινα του Ελιζέ έχει ορκιστεί να εκδικηθεί εκείνους που διαδίδουν πως ο σύζυγός της βρίσκεται σε ομοφυλοφιλική σχέση.

Στο βιβλίο αναφέρεται πως η Μισέλ Μαρσάν χρησιμοποίησε τις διασυνδέσεις της σε λαϊκά έντυπα για λογαριασμό της Μπριζίτ Μακρόν, ώστε να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τις φήμες πως ο Μακρόν είναι ομοφυλόφιλος, φήμες που ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος έχει διαψεύσει.

Την βιογραφία της Μισέλ Μαρσάν υπογράφουν δύο Γάλλοι δημοσιογράφοι, ο Jean-Michel Décugis, που αρθρογραφεί στην εφημερίδα Parisien και ο Marc Leplongeon, δημοσιογράφος στο περιοδικό Point καθώς και η μυθιστοριογράφος Pauline Guéna.

Σχετικά άρθρα