Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χίλαρι Κλίντον: Η Μόνικα Λεβίνσκι ήταν ενήλικη, σωστά δεν παραιτήθηκε ο άντρας μου

Χίλαρι Κλίντον: Η Μόνικα Λεβίνσκι ήταν ενήλικη, σωστά δεν παραιτήθηκε ο άντρας μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μόνικα Λεβίνσκι, Μπιλ Κλίντον, Χίλαρι Κλίντον,

Στις επικρίσεις που δέχεται ο σύζυγός της και πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ότι δεν παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Μόνικα Λεβίνσκι, απάντησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας ότι δεν επρόκειτο για κατάχρηση εξουσίας και πως η Λεβίνσκι ήταν ενήλικη.

Μεταξύ των επικριτών του Μπιλ Κλίντον και η γερουσιάστρια των Δημοκρατικώφν, Κίρστεν Γκίλμπραντ, η οποία δήλωσε πρόσφατα στους New York Times πως ο τότε Πρόεδρος θα έπρεπε να παραιτηθεί.

Σε συνέντευξή στο CBS, η Κλίντον υπεραμύνθηκε του συζύγου της και ερωτηθείσα εάν θα έπρεπε ο Μπιλ Κλίντον να έχει παραιτηθεί εξαιτίας της σχέσης του με την ασκούμενη τότε Λεβίνσκι, απάντησε «σίγουρα όχι».

«Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω ένα πράγμα» είπε η Χίλαρι Κλίντον και διερωτήθηκε «Πού είναι η έρευνα σε βάρος του εν ενεργεία Προέδρου, για τον οποίο έχουν γίνει πολλές καταγγελίες και τις οποίες ο ίδιος απορρίπτει, αρνείται και κοροϊδεύει;».

Στο ερώτημα αν η ίδια έπαιξε κάποιον ρόλο όταν ασκούσε κριτική στον χαρακτήρα των γυναικών που κατηγόρησαν τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση, η ίδια απάντησε «Κανέναν».

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ζωή μου και τις πράξεις μου».

Σχετικά άρθρα